Skip to Store Area:

Toolmarket.se

Promo

Om Toolmarket

  • Lediga jobb
  • Varubil
  • Bli franchisetagare
  • Cookies

 

 

Toolmarket är en franshise med över 90 års erfarenhet av slipande och skärande verktyg vars huvudkontor är beläget i norra Värmland. Alla våra sliperier har toppmodern utrustning och kunnig personal.

Tjänster

Toolmarket slipar alla typer av skärande, kapande, klyvande och borrande verktyg. Vi levererar även nya verktyg och tillbehör samt utför reparationer. Vi har bra avtal med speditörer och egna varubilar för att kunna ge Er som kund bättre service men ändå till en låg kostnad. Vi bistår gärna med våra kunskaper och erfarenheter för att hjälpa Er optimera och maximera Er produktion. Våra produkter passar för alla från hobby entusiaster eller hemmafixare till stora industrier.

 

Toolmarket Huvudkontor

 

Toolmarkets huvudkontor ligger i Osebol, Stöllet, i anknytning till vårt sliperi som är specialiserat för slipning av bandsågblad och motorsågskjedjor och drivs av Toolmarket i Sverige AB.

 

Toolmarket Karlstad


Toolmarket Karlstad drivs av Värmlands Slipcenter AB och ligger centralt beläget, nära klarälven. Värmlands Slipcenter AB grundades 1980 av Elin och Bo Fredin men sköts idag av dottern Åsa Fredin. 

Toolmarket Karlstad slipar sågkedjor, häcksaxar (för hand- och maskinsaxar), gräsklipparstål, stubbfräsar, röjsågklingor, yxor, knivar, saxar (även frisörsaxar),  fräsar, rundkuttrar, stål och hyvelstål,borrar, kärnborrar, hålsågar, vedkapsklingor och mycket annat. Förutom att slipa utför Toolmarket Karlstad även reperationer av flertal typer verktyg.

Toolmarket Kirkenær


Toolmarket Kirkenær drivs av F.H. Verktøy AS och är strategiskt placerat för att optimera utbytet mellan den svenska och norska marknaden. F.H. Verktøy AS har övertagit flertalet bedrifter och samlat dessa på ett och samma ställe. Detta medför att många specialkompetenser finns samlade på ett ställe och kunder kan därför dra nytta av Toolmarkets expertis i flera led av produktionen.

Toolmarket Kirkenær specialiserar sig främst på slipning av sågklingor i alla dimensioner men har djup kunskap innom slipning av de flesta andra typer av skärande, sågande, borrande och klyvande verktyg, så som kuttrar, fräsar, knivar, borrar, hyvelstål, saxar, bandsågblad med mera.

Förutom slipning bygger Toolmarket Kirkenær även specialanpassade maskiner för träindustrin, reparerar verktyg och kan erbjuda konsultation för optimering av er produktion.

Toolmarket Oslo

Toolmarket Oslo drivs av Delta Slipeservice AS och är specialiserade på slipning av knivar. För livsmedelsindustrin har vi specialkompetens på slipning för  hackknivar, kvarndelar, handknivar, kockknivar, sliceknivar, köttbandsågblad, köttsågklingor, kotlettknivar och andra specialknivar. För den graiska industrin slipar och levererar vi giljotinknivar, pappersknivar, rundknivar, tryckeriknivar och andra specialknivar för branchen. Vi leverar och slipar även prepareringsknivar på släde och prepareringsknivar för ismaskiner.