Skip to Store Area:

Toolmarket.se

Promo

Slipning

 

 

Toolmarket har lång erfarenhet och våra verkstäder är specialiserade med inriktning på slipning av skärande, kapande, sågande, borrande och hyvlande verktyg.

Vår personals gedigna kunskap kombinerar vi med moderna, avancerade, slipmaskiner för att säkertsälla att Ni som kund får bästa möjliga förutsättning att utföra Ert arbete.

I våra lokaler har vi specialmaskiner för slipning av knivar, hyvelstål, sågklingor, bandsågblad, borrar, sågkedjor, fräsar, kuttrar, saxar m.m.

Vi slipar idag verktyg till en rad olika industrier så som; hyvleri, sågverk, möbelindustri, skogsindustri, trävarufabriker, aluminiumsmältverk, mekanisk industri, entreprenörer, livsmedelsindustri, stenindustri, pappersindustri, tryckeri, byggindustri m.fl.

Självklart slipar vi även för privatpersoner, mindre företag, hobby entusiaster och hemmafixare.

Kravet på produkterna har ökat. På 1960-talet slipades det på tiondelar, under 70-, 80- och 90-talet på hundradelar. Nu är det tusendelar som gäller, vilket ställer stora krav på både maskiner och personal. Toolmarket ser alltid till att dessa krav är mötta då vår kund alltid står i fokus.