Om oss

Toolmarket är en franchise med över 100 års erfarenhet av slipande och skärande verktyg. Alla våra sliperier har toppmodern utrustning och kunnig personal.

Tjänster

Toolmarket slipar alla typer av skärande, kapande, hyvlande och borrande verktyg. Vi levererar även nya verktyg och tillbehör samt utför reparationer. Vi har bra avtal med speditörer och egna varubilar för att kunna ge Er som kund bättre service men ändå till en låg kostnad. Vi bistår gärna med våra kunskaper och erfarenheter för att hjälpa Er optimera och maximera Er produktion. Våra produkter passar för alla från hobbyentusiaster eller hemmafixare till stora industrier.

 

Toolmarket Osebol

Toolmarket Osebol, Stöllet. Här ligger vårt sliperi som är specialiserat för slipning av bandsågblad och motorsågskedjor och drivs av Toolmarket Norden AB.

 

Toolmarket Malung

Toolmarket Malung drivs av Sågbladsfabriken AB och ligger i samhällets utkant, i nära anslutning till E45.

Toolmarket Malung slipar sågklingor, brotschar och stål. Här finns även maskin för framställning av bandsågsblad.

 

Toolmarket Kongsvinger

Toolmarket Kongsvinger drivs av F.H. Verktøy AS och är strategiskt placerat för att optimera utbytet mellan den svenska och norska marknaden. F.H. Verktøy AS har övertagit flertalet verkstäder och samlat dessa på ett och samma ställe. Detta medför att många specialkompetenser finns samlade på ett ställe och kunder kan därför dra nytta av Toolmarkets expertis i flera led av produktionen.

Toolmarket Kongsvinger specialiserar sig främst på slipning av sågklingor i alla dimensioner men har djup kunskap inom slipning av de flesta andra typer av skärande, sågande, borrande och klyvande verktyg, så som kuttrar, fräsar, knivar, borrar, hyvelstål, saxar, bandsågblad med mera.

Förutom slipning bygger Toolmarket Kongsvinger även specialanpassade maskiner för träindustrin, reparerar verktyg och kan erbjuda konsultation för optimering av er produktion.

 

Toolmarket Oslo

Toolmarket Oslo drivs av Delta Slipeservice AS och är specialiserade på slipning av knivar. För livsmedelsindustrin har vi specialkompetens på slipning för  hackknivar, kvarndelar, handknivar, kockknivar, sliceknivar, köttbandsågblad, köttsågklingor, kotlettknivar och andra specialknivar. För den grafiska industrin slipar och levererar vi giljotinknivar, pappersknivar, rundknivar, tryckeriknivar och andra specialknivar för branschen. Vi levererar och slipar även prepareringsknivar på släde och prepareringsknivar för ismaskiner.